1996 – TRANSPORT INTERN

Dupa o experienta de peste 30 de ani acumulata in domeniul transportului, are loc fondarea afacerii de familie „Constantinoiu Transport” in Campina, Romania. Firma isi desfasoara activitatea pe toata suprafata Romaniei pentru transportul national de marfa.

2005 – TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

Contransport isi conduce activitatile sale ca o companie de transport in conformitate cu legislatia germana cu sediul in Augsburg, Bavaria. Cu vehicule proprii, transportul se desfasoara in spatiul german si european

2007 – EXPEDITII INTERNATIONALE

 Are loc extinderea companiei la nivel international pentru transport activ si servicii de expediere de marfuri. Activitatea firmei consta in transportul de marfuri din spatiul Europei in Romania si din Romania in UE.

2011 – LOGISTICA

Firma isi schimba statutul, devenind Contransport GmbH & Co. KG „Logistik Zentrum Augsburg”, oferind servicii complete Spedition Transport Germania Romania si Logistica prin depozitul propriu din Augsburg.

2015 – COLETARIE

Dezvoltam un proiect de Coletarie Door to Door, respectand standardele de calitate germana, in maxima siguranta si costuri minime, timp de trazit garantat, pe relatia Germania – Romania si Romania – Europa prin depozitul nostru din Augsburg, Germania

2018 – FULLFILMENT

Suntem vizionari, din anul 2018 oferim serviciu Fullfilment. Tu faci comert online, iar noi ne ocupam de toata logistica, de la procesarea comenzii pana la clientul final, vizualizare online a produselor stocate in depozitul nostru. Tu vinzi sau cumperi din Romania noi procesam si livram atat in Germania, Italia si Europa.