Transporturi marfa Romania Germania

Contransport GmbH & Co. KG „Logistik Zentrum Augsburg” este o companie multinationala cu sediul principal in Augsburg Germania, avand ca obiect de activitate logistica și transportul rutier national si international de marfuri in Uniunea Europeana.

Compania noastra este specializata in servicii de Transport Marfa Germania-Romania-Italia – pentru transportul pe ruta Germania-Romania-Germania si Italia-Romania, folosind logistica moderna prin depozitele proprii si partenere. Altfel asiguram „pick-up” zilnic din Germania, Italia și Romania, servicii logistice de depozitare și ambalare in depozitele proprii, transport intern, transport rapid in regim de grupaj prin plecari de luni pana vineri din depozitele noastre, cat si transport exclusiv.

Transport in regim express in termen de 24-36 de ore de la preluarea marfii, fiind un real suport pentru industria automotive si electronica unde timpul este prioritar. Oferim serviciu complet de Fullfilment pentru comerciantii de produse online pentru Germania, Italia si Romania. Coletarie door to door pe relatia Germania – Romania / Italia – Romania si Romania – Europa.

 

Istoric Contransport

2019
apr. 10

1996 – TRANSPORT INTERN

Dupa o experienta de peste 30 de ani acumulata in domeniul transportului, are loc fondarea afacerii de familie „Constantinoiu Transport” in Campina, Romania. Firma isi desfasoara activitatea pe toata suprafata Romaniei pentru transportul national de marfa.

mart. 01

2005 – TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

Contransport isi conduce activitatile sale ca o companie de transport in conformitate cu legislatia germana cu sediul in Augsburg, Bavaria. Cu vehicule proprii, transportul se desfasoara in spatiul german si european

feb. 01

2007 – EXPEDITII INTERNATIONALE

 Are loc extinderea companiei la nivel international pentru transport activ si servicii de expediere de marfuri. Activitatea firmei consta in transportul de marfuri din spatiul Europei in Romania si din Romania in UE.

ian. 10

2011 – LOGISTICA

Firma isi schimba statutul, devenind Contransport GmbH & Co. KG „Logistik Zentrum Augsburg”, oferind servicii complete Spedition Transport Germania Romania si Logistica prin depozitul propriu din Augsburg.

2018
mart. 20

2015 – COLETARIE

Dezvoltam un proiect de Coletarie Door to Door, respectand standardele de calitate germana, in maxima siguranta si costuri minime, timp de trazit garantat, pe relatia Germania – Romania si Romania – Europa prin depozitul nostru din Augsburg, Germania

2017
apr. 01

2018 – FULLFILMENT

Suntem vizionari, din anul 2018 oferim serviciu Fullfilment. Tu faci comert online, iar noi ne ocupam de toata logistica, de la procesarea comenzii pana la clientul final, vizualizare online a produselor stocate in depozitul nostru. Tu vinzi sau cumperi din Romania noi procesam si livram atat in Germania, Italia si…