Transporturi marfa Romania Germania

Contransport GmbH & Co. KG „Logistik Zentrum Augsburg” este o companie multinationala cu sediul principal in Augsburg Germania, având ca obiect de activitate logistica și transportul rutier national si international de mărfuri în Uniunea Europeană.

Compania noastră este specializată în servicii de Transport Marfa Germania Romania Italia – pentru transportul pe ruta Germania-România-Germania si Italia-Romania, folosind logistică modernă prin depozitele proprii și partenere. Altfel asigurăm „pick-up” zilnic din Germania, Italia și România, servicii logistice de depozitare și ambalare în depozitele proprii, transport intern, transport rapid în regim de grupaj prin plecări de luni până vineri din depozitele noastre, cât și transport exclusiv.

Transport in regim express in termen de 24-36 de ore de la preluarea marfii, fiind un real suport pentru industria automotive si electronica unde timpul este prioritar.  Oferim serviciu complet de Fullfilment pentru comerciantii de produse online pentru Germania, Italia si Romania. Coletarie door to door pe relatia Germania – Romania / Italia – Romania si Romania – Europa.

 

Istoric Contransport

Timeline

2017
aprilie 1

2018 – FULLFILMENT

Suntem vizionari, din anul 2018 oferim serviciu Fullfilment. Tu faci comert online, iar noi ne ocupam de toata logistica, de la procesarea comenzii pana la clientul final, vizualizare online a produselor stocate in depozitul nostru. Tu vinzi sau cumperi din Romania noi procesam si livram atat in Germania, Italia si Europa.
2018
martie 20

2015 – COLETARIE

Dezvoltam un proiect de Coletarie Door to Door respectand standardele de calitate germana, in maxima siguranta si costuri minime, timp de trazit garantat, pe relatia Germania – Romania si Romania – Europa prin depozitul nostru din Augsburg, Germania.
2019
ianuarie 10

2011 – LOGISTICA

Firma își schimbă statutul, devenind Contransport GmbH & Co. KG „Logistik Zentrum Augsburg”, oferind servicii complete Spedition Transport Germania Romania și Logistică prin depozitul propriu din Augsburg.
februarie 1

2007 – EXPEDITII INTERNATIONALE

Are loc extinderea companiei la nivel internațional pentru transport activ și servicii de expediere de mărfuri. Activitatea firmei constă în transportul de mărfuri din spațiul Europei în România și din România în UE.
martie 1

2005 – TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

Contransport își conduce activitățile sale ca o companie de transport în conformitate cu legislația germană cu sediul în Augsburg, Bavaria. Cu vehicule proprii, transportul se desfășoară în spațiul german și european
aprilie 10

1996 – TRANSPORT INTERN

După o experientă de peste 30 de ani acumulată în domeniul transportului, are loc fondarea afacerii de familie „Constantinoiu Transport” în Câmpina, România. Firma isi desfasoara activitatea pe toata suprafata Romaniei pentru transportul national de marfa.